Over mij

Kan je wat vertellen over je werk?

“Mijn werk noem ik ‘Feel good’ Lifestyle  fotografie. Wat bepalend voor mijn shots zijn natuurlijke momenten, met mooi fris licht. Vaak werk ik buiten met sunflairs  en in het late middaglicht, maar dit hoeft natuurlijk niet altijd. Het gaat vooral om het vastleggen van authentieke momenten met veel warmte een plezier.

En als ik binnen schiet, op de bank of in de keuken,  creëer ik vaak sfeer door het zonlicht door het raam te maken. Zo blijft het beeld fris en blond, maar de dynamiek  van de foto zit natuurlijk in de situatie en het moment. “

 

En iets over je klanten?

“Als ik erover nadenk, zijn m’n klanten eigenlijk best divers.

Van verzekeraar en pretpark tot gezondheidszorg en  bio limonade. Het kan eigenlijk van alles zijn, maar mijn beelden hebben altijd een dynamische groep mensen, van kinderen in een gezin tot vrienden of collega’s.  Als ze zich maar in een dagelijkse situatie bevinden.”

 

Hoe is het om met jouw samen te werken?

Iemand zei laatst tegen me dat ze mijn naam had door gegeven aan iemand die vroeg of ze een goede ongecompliceerde sympathieke fotograaf kende en dacht meteen aan mij. En dat is voor mij zeker een compliment waar ik me in kan vinden.

Na het eerste klant overleg zie ik vaak  de hele situatie en setting voor me en ga bedenken wat er nog meer zou kunnen gebeuren. 

Om de momenten te krijgen die ik in gedachten heb, creëer ik natuurlijke situaties, en zoek altijd naar het moment net ervoor of erna.  Ik werk het liefst met modellen met een levendige, authentieke energie, die gewoon dóen en bewegen—en met een twinkeling in zijn of haar ogen.

Ik zorg dat het er echt uitziet! Zodat er een emotionele band met de kijker ontstaat. Geen irreëel of onechte emoties”


Kan je iets over jezelf vertellen? 

Regelmatig krijg ik te horen dat het fijn samenwerken is met mij. Ik ben flexibel, denk mee en ben oplossing gericht en kan ook goed onder stress en druk presteren. Een team van 20 man om mij heen, een kind dat niet mee wil werken of een menigte mensen die staan te kijken? Ik blijf rustig doorwerken.

Oh ja, en ik heb 2 geweldig (grappige, lieve) kinderen en een fantastische man.  Bibian is onze oudste en zit in 2 vwo. Elon is de jongste en zit in groep 8. En Alexander heeft een marketing automaten bureau en zijn leading op dit gebied. Neem eens een kijkje op www.stanandstacy.com. Oh! En Balou, onze nieuwe hond, die net weer een klein kind is. Maar wel super lief. 

 


All the things I like…

Voorop: vrienden en familie, dan music en concerten, eten en drinken en de zon.

En verder in willekeurige volgorde:Vans, Shazam app, Hema, Noorderlicht, sport, Westerpark, Picknick Rotterdam, Into the Great Wide Open, Weeronline, Buenos Aires, ShakeItPhoto app, Meat Packing District NY, Bloesem, Stranger Things, hond Balou, Paradiso, Rotown, Volkskrant, boeken (ook al lees ik veel te weinig), vintage lover, …


Klanten

Enterprise Rent a Car, HVC, BOS World, Pokon, Disneyland Paris, Samsung, Microsoft, Joolz, , Behello, Novotel, Milk Magazine, Ymere, Diabetes Fonds Nederland, KPN, Promovendum

De Firma Stek, Hotelrebel, BvH, Lemz, Ara, Euro RSCG, Pluspoint, VDM Advertising, Reclamij, Proximity, Admix


Publicaties

Milk (fr). Kek mama, N.A.P., iPhone Magazine, Viva, Yes, Ouders van Nu, Groter Groeien,
Esta, Mind Magazine, Libelle, Bem, Lof, Avantgarde, Fancy, NL20,…and many others.