Over mij

 

Mijn werk
Ik noem het ‘Feel good’ Lifestyle  fotografie! Bij mij geen donker en grauw,  maar kleur, fun en herkenbare momenten. Niet alles hoeft met sunflair en zonsondergang, maar dat moment van de dag blijft wel heel mooi.
Ik heb nagedacht over de klanten waarvoor ik fotografeer, maar dat is eigenlijk best divers. Van verzekeraar en pretpark tot gezondheidszorg en  bio limonade. Het kan eigenlijk van alles zijn, als het maar kinderen, een gezin of vrienden zijn die zich in een dagelijkse situatie bevinden.
Het komt eigenlijk neer op sport, eten & drinken en vrije tijd. Ik denk omdat ze goed samengaan met t ‘feel good’ gevoel. 
Het liefst werk ik met vaste uitgangspunten; wat gaan we doen, welke situatie gaan we creëren?!
Na overleg, zie ik de hele situatie voor me en ga bedenken wat er nog meer zou kunnen gebeuren. Om de momenten te krijgen die ik in gedachten heb, creëer ik natuurlijke situaties, en zoek altijd naar  het moment net ervoor of erna. En het moet er echt uitzien! Geen onechte emoties  of situaties.

Als alle ingrediënten goed zijn (modellen-styling-locatie) haal je het beste uit de shoot. Daarom werk ik het liefst met modellen die energie uitstralen, die gewoon dóen en bewegen. Daar selecteer ik ook op, en op die twinkeling in zijn of haar ogen.

All the things I like…

Voorop: vrienden en familie, dan music en concerten, eten en drinken en de zon.

En verder in willekeurige volgorde:Vans, Shazam app, Hema, Noorderlicht, sport, Westerpark, Picknick Rotterdam, Into the Great Wide Open, Weeronline, Buenos Aires, ShakeItPhoto app, Meat Packing District NY, Bloesem, Stranger Things, hond Balou, Paradiso, Rotown, Volkskrant, boeken (ook al lees ik veel te weinig), vintage lover, …


Klanten

Enterprise Rent a Car, HVC, BOS World, Pokon, Disneyland Paris, Samsung, Microsoft, Joolz, , Behello, Novotel, Milk Magazine, Ymere, Diabetes Fonds Nederland, KPN, Promovendum

De Firma Stek, Hotelrebel, BvH, Lemz, Ara, Euro RSCG, Pluspoint, VDM Advertising, Reclamij, Proximity, Admix


Publicaties

Milk (fr). Kek mama, N.A.P., iPhone Magazine, Viva, Yes, Ouders van Nu, Groter Groeien,
Esta, Mind Magazine, Libelle, Bem, Lof, Avantgarde, Fancy, NL20,…and many others.