Vuurtoreneiland // Winterrestaurant

Al weer een jaartje geleden heb ik deze foto’s gemaakt voor de heren van Vuurtoreneiland. Afgelopen herfstvakantie stapte ik wederom op de boot, nu met schoonouders, man en kinderen. Het was ‘mopper’-weer, wat overigens niet in mijn aard zit, maar binnen zit je lekker warm, in het oude veerschip uit 1927.  Met zn 6-en op een houten bankje  (lees; knus), kregen we na 5 minuten al een plank vol  heerlijks voor onze neus, met  van dat oer brood met zo’n dikke korst, mjam.

Op het eiland, na een heel kort rondje tegen de wind en regen in,  de krochten van de fort in gedoken. Bij een knapperend haardvuur en een schapenvachtje is de herfst goed te accepteren. Onze kinderen werden meteen aan het werk gezet (terecht 😉 ) en mochten een handje helpen in de keuken. De ene na de andere heerlijkheid werd op tafel gezet, om na 3 uur voldaan weer met olielamp in de hand richting boot te wandelen.

Wat nou Tenerife in de herfstvakantie? Ga voor je geestelijke en lichamelijke ontspanning gewoon naar het Winterrestaurant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *